Roy Dappers

Sinds de start van Sportkern actief als Fitcamp-instructeur in het voorbereiden en begeleiden van Fitcamp trainingen. Roy studeert fysiotherapie aan de hogeschool in Utrecht. Wat begonnen is als hobby is uitgegroeid tot een passie! Dagelijks is hij bezig met sport of betrokken als verzorger van Berghem Sport bij sportactiviteiten.

 

Zijn motto is om iedereen die kan sporten te motiveren om dit dan ook te doen! Veel mensen zullen tegenwoordig weten hoe belangrijk sporten is, echter ’het doen’ is niet voor iedereen weggelegd. De motivatie, discipline, wil en het uitvoeren van sport wil Roy graag op een ieder overbrengen. Zijn doel is om iedereen te activeren tot sport op welk niveau dan ook!

 

Rens de Bruijn

Al van jongs af aan ontwikkelde Rens een grote passie voor sport. Waar hierbij eerst voetbal centraal stond, wekten later ook andere sporten zijn interesse. In zijn ogen staat sport aan de basis van een gezonde levensstijl. Rens volgde de opleiding sport(event)management om zijn kennis en vaardigheden te vergroten. Gedurende zijn opleiding was hij onder meer actief als begeleider bij NAC Teamplay.

 

Met Sportkern streeft hij ernaar om mensen aan te zetten tot een actieve levensstijl. Rens helpt u graag met het behalen van uw persoonlijke doelstellingen op sportgebied. Zijn enthousiasme, toewijding en specifieke kennis zijn daarbij belangrijke speerpunten.

 

 

 

Michaël van Doren

Op de basisschool had Michaël zijn toekomstplannen al klaar, hij wilde een sportopleiding gaan volgen. Gedurende de opleiding werd zijn passie voor sport alleen maar groter. Vanaf zijn 17de heeft hij verschillende jeugdteams getraind en gecoacht. Later is de opleiding tot Docent Lichamelijke Opvoeding afgerond.

 

De speerpunten waarop hij zijn werk baseert zijn passie, kwaliteit en bescheidenheid. Met een doel voor ogen, bepalen toewijding en hard werken hoe ver je gaat komen. Michaël denkt in kansen en ziet bedreigingen om te tackelen. Als teamspeler haalt hij voldoening uit mensen die genieten van sport, daarnaast hoopt hij mensen te inspireren en te activeren tot bewegen.